河南省2023~2024学年度九年级综合素养评估(一)[PGZX C HEN]英语试题
本文从以下几个角度介绍。
-
1、河南省2023-2024学年第一学期教学质量检测九年级英语
2、河南省2023-2024学年度九年级期中检测卷英语
3、河南省2024到2024英语九年级
4、2024河南省九年级学业水平考试仿真试卷a英语
5、2023-2024河南九年级英语测试题及答案
6、2024河南中考·九年级评估调研试卷
7、2023-2024河南省九年级英语试卷
8、2023-2024河南省九年级学业水平卷
9、河南省2023-2024学年度九年级期末检测卷
10、2023-2024河南省九年级学业水平卷一
全围®0所名接单元测试示范老教学札记wonderful view of fields proved to be worthwhile."It's like a Land of Peach Blossom in modern society.Their material life may not be as goodas those in big cities,but they lead a life of ease and comfort,Tuotuo said."Rather than common scenic areas,frequent visitors prefer in-depth travel and are interestedin the local lifestyles and local people.For them,tourism has become a kind of lifestyle,and lifes-tyle has also become an essential part of tourism,"said Liu Simin,vice president of tourism at theBeijing-based Chinese Society for Future Studies.28.Where can we probably learn about Tuotuo's traveling video blogs?A.From the advertisement.B.From the Internet.C.From the travel brochure.D.From the textbook.29.Which of the following can best explain the underlined word "quaint"in paragraph 3?A.Old-fashioned and unusual.B.Newly-built and wonderful.C.Well-known and modern.D.Long-standing and wealthy.30.What can be learned about Tuotuo and Susu from the text?A.They will probably live in the country.B.They hate good material life in big cities.C.They are deeply attracted by local lifestyles.D.They are more interested in traveling abroad.31.What is the main idea of paragraph 5?A.The couple's travels are always challenging.B.The scenery in the country is quite impressive.C.The conditions in Yangdong village are very poor.D.Difficulties on the way won't discourage the couple.【答案与解析】对于一些走遍国内外旅游胜地的资深中国游客来说,他们的关注点已经转向探索国内小众旅游地,并在网上分享自已的故事。28.B根据第1、2段可知,Tuotuc0和Susu在网上发布自已的网络视频日志。29.A根据第3、4段可知,广西壮族自治区桂林灵山县的老寨村是一个古老的瑶族村落,有着独特的生活方式。30.C根据最后两段可知,这对夫妻被各地的生活方式深深吸引。31.D根据第5段可知,Tuotuo和Susu的旅行并非一帆风顺,但美丽的风景让他们觉得这一切都值得。DIn Mozambique,the selective hunting of elephants with tusks has led to a higher number offemales being born without them.African elephants have evolved (towards tusklessness inan area where they were intensively hunted for ivory,finds a study of elephants'traits (andgenetics in Mozambique.Ivory trading was used to provide money for a civil war in Mozambique from the late 1970s to early1990s.Illegal hunting caused the elephant population in the country's Gorongosa National Park to crashby more than 90%,from more than 2,500 animals down to around 200 in the early 2000s.Before the war,about 18.5%of females were naturally tusklessa trait that made them notattractive to hunters.Among the 91 female elephants that have been born since the war,the re-searchers show that number has risen to 33.【23新教材·DY·英语-BSD-必修第一册-QG】31
本文标签:
学英语报答案