英语试题
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2023-2024英语试题卷子
2、2023-2024英语试题分析
3、2023-2024英语试题课怎么讲
4、2023-2024学位英语试题
5、2023-2024三年级英语试题
6、2023-2024春季高考英语试题
7、2024年高考全国一卷英语试题
8、四川省2024年单招英语试题
9、2023-2024外研一起五年级上册英语试题
10、2023-2024沪教版六年级上册英语试题
教学金国1©©所名接单元测试示范寒之札记The best way for travelers to stay healthy and safe when journeying to a new place is to planahead and stay well informed.Know your destination's risk for natural disasters before you bookyour trip.21.Who is the a text planned for?A.Children.B.RescuersC.Travelers.D.Foreigners22.What may a kit be used for according to the text?A.Some repair tools.B.Clothes and shoes.C.Electric tools.D.Emergency.23.Why should people stop using electric tools while standing in water?A.The apps will be out of service.B.The person may get electric shock.C.The electric tools will be washed away easily.D.The power of the electric tools will run out quickly.【答案与解析】尽管很少碰上,但在旅行中若碰上自然灾害,人们该如何应对呢?21.C根据第1段可知,本文主要就可能会发生的自然灾害为旅行的人提供一些意见。22.D根据Make a kit部分的介绍可知,工具包是为了应急而准备的。23.B根据倒数第3段可知,人站在水里使用电器设备是很危险的。BThe day Madelyn McClarey's twin sons,Aaron and Aubrey Hough,each received scholar-ships (to Florida A&.M University,she thought that after they moved seven hours northfrom Hollywood to Tallahassee,she'd be lucky to see them on weekends.But her sons had something else in mind.The twins told her they'd move to Tallahassee onone condition.She had to go with them-and work toward the college degree she'd always wan-ted.Cheering her on were her twins..“Our mom is so determined and dedicated(专心的),we'relucky to have her as our mother,"said Aaron."It was a lot of hard work,but she never gave up.McClarey,who described herself as "40ish",said that when her sons insisted she go withthem to college four years ago,her jaw (dropped,having known most teens are eager tostart lives away from their parents once they graduate from high school.She said,"But I was alsodelighted when I realized they weren't joking and weren't going to leave home unless I moved withthem,so I said,'Well,all right-let's go,then.'McClarey's sons jumped as she was awarded a bachelor's degree(学士学位)in English with aminor in education,excited that their mom finally had the degree she'd dreamed about for morethan twenty years.Her professional goals were put on hold when she became a single mom lookingafter two kids.Before motherhood,McClarey had gone to a business school.Now that McClarey has graduated,she doesn't plan to leave Tallahassee anytime soon.Shewants to stick around to encourage and support her sons,but there is also another matter to dealwith."My goal is to become an author someday,she said."So this summer,I'll be working ongetting my master's degree.24.What did the twin sons want their mom to do?A.Move to Tallahassee.B.See them on weekends.C.Live with them in college.D.Continue her college education.64【23新教材·DY·英语-R-必修第一册-N】
本文标签: