炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,本期2024衡中同卷单元卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024炎德英才大联考四
    2、2024炎德英才大联考英语
    3、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
    4、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
    5、炎德英才大联考2024高三月考4英语
    6、2023-2024炎德英才大联考月考四
    7、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
    8、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
    9、2024炎德英才大联考考前演练2
    10、2024炎德英才大联考高三月考试卷4
Class 3,Senior 2第二节One possible version:After dinner,Mom left the table and came back with some ice cream.Then Mom said,"Youknow what?All of this excitement almost made me forget that I picked up some ice cream fromthe store.As a special treat,I bought a cake too."To be honest,I was feeling a little doubtful.You see,my mom isn't normally very big on desserts,plus she pretty much never buys cakes.Anyway,as soon as we all took huge bites-"YUCK!!!"Tex and Indi and I cried together."April Fools!"Mom laughed."There's no real ice cream in your bowls,just cream with a lot ofsalt on top!And the cake is full of salt,too.""Not fair!"said Indi.Mom looked at Indi and saidthat all is fair on the first day of April!Luckily for us,she gave us new bowls filled with actual icecream and a cake(without a single piece of salt in it).We all enjoyed this funny April Fools'Dayand the happy family time.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章是对一个图书馆活动项目的介绍。21.A。理解具体信息。根据题干中的Traveling Trunks可将答案定位到第一段中的Theprogram is a free resource for young learners and their educators,由此可见,该项目是免费的。22.D。理解具体信息。根据题干中的Graduate Internship可将答案定位到倒数第二段中的The Smithsonian Libraries and Archives'internship program provides...opportunity to work sideby side with experts to obtain the latest skills,由此可知,该项目为学生提供与专家并肩工作的机会。23.C。推断。根据最后一段中的Smithsonian Libraries and Archives Education has a varietyof programs for learners of all ages in the Washington,,D.C.area以及文章对三个项目的介绍可知,本文可能来自报纸中的教育版块。B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是记叙文。文章讲述了比利时画家雷杜德对艺术的执着和坚持,他一生专攻一件事一一画花。24.D。理解具体信息。由第二段中的giving him a grounding in flower structure可知,L'Heritier教授了Redoute有关花卉结构的基础知识。25.C。理解具体信息。由第四段中的It would mark the first.coloured prints of Redoute'spaintings可知,该出版物是第一部对Redoute的绘画作品进行彩印的刊物,之后又陆续出现很多。26.D。理解具体信息。由第五段中的which was published to critical acclaim可知,该书出版后,获得了一致的好评。27.B。理解具体信息。根据最后一段中的a huge floral tribute和One evening as he studieda white lily flower可知,八十岁高龄之时,Redoute依然坚持毕生所爱,他计划的项目以花为主题。C篇主题语境:人与社会一一社会