全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,本期2024衡中同卷单元卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
三步一体高效训练with and slow to abandon the providers they have.Nations lacking in schools,hospitals and banks will jumpat the first digital option that comes along and quickly bridge these gaps by establishing online services.Since 2010,the cost of starting a business has held steady in developed countries while falling sharply inemerging countries,from 66%to just 27%of the average annual income.Businessmen can now launch busi-nesses affordably,organizing much of what they need on a smartphone.It's early days,too.Tech revolutions usually last a long time.Innovations like the car and the steam en-gine were still transforming economies half a century later.While the pandemic is weakening globalization,theage of rapid digitization has just begun.This offers many developing economies a revolutionary new path tocatching up with the living standards of the developed world.11.Where are people more willing to accept digital services?A.In developed societies.B.In overpopulated nations.C.In economies with poor online services.D.In countries short of basic public facilities.12.How do businessmen in emerging countries benefit from digital technology?A.They can pay less tax.B.They make stable profits.C.They do business at lower costs.D.They enjoy a bigger share of the market.13.Why are "the car and the steam engine"mentioned in the last paragraph?A.To prove old inventions will finally go out of style.B.To indicate digitization will have a long-term impact.C.To explain innovations will take a long time to be adopted.D.To imply developing countries will overtake developed ones.14.What's the best title for the text?A.The global economy is looking upB.Emerging economics struggle in the pandemicC.The digital impact is huge on global productivityD.Digital tech will save emerging markets from slow growth【答案与解析】当全球新兴经济体面临发展因境时,快速发展的数字化革命为其提供了一条新的道路。11.D根据第4段最后一句可知,缺乏学校、医院和银行的国家将会欣然接受第一个出现的数字化选择,并通过建立在线服务迅速弥补这些差距。12.C根据第5段可知,在新兴市场国家,创业成本大幅下降,从均年收入的66%降至27%,企业家们可以以经济实惠的价格开办企业。13.B根据最后一段可知,科技革命通常持续很长时间。半个世纪后,汽车和蒸汽机等创新仍在改变着经济。在疫情削弱全球化的同时,数字化时代才刚刚开始。因此,文中提及汽车和蒸汽机是为了表明数字化将产生长期影响。14.D本文主要谈论当全球新兴经济体面临发展困境时,快速发展的数字化革命为其提供了一条新道路。因此,D项(数字科技将把新兴市场从缓慢增长中拯救出来)适合用作文章标题。三、七选五(共5小题;每小题4分,满分20分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。We've long been taught that helping others helps ourselves.As Charles Dickens wrote,"No one is uselessin this world who lightens the burdens of another.23·ZCYK·英语-WYB-英语7-QG271