2024年普通高等学校招生全国统一考试模拟试题英语一衡水金卷先享题分科综合卷正在持续更新,本期2024衡中同卷单元卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

第四部分第一节One possible versionDear Chris,How are you feeling now?I am writing to tell you that all members of our photographyassociation will visit an exhibition called Moments in Life on April 24.The exhibition will open at the City Art Gallery.The works in the exhibition are fromsome outstanding young photographers who captured the impressive moments in their dailylives.We will meet at the gallery entrance at 2 p.m.that day,and the visit will last forabout 2 hours.It is advised to take a camera for the visit.Then each member needs to write a review.Ibelieve you will learn more about photography from this visit.Yours,Li Hua第二节【文本大意】本文是一篇记叙文。Tucker新家的后院后面有一条长坡,父亲说这是玩雪橇的好地方,可惜一直没有下雪。父亲在地下室整理成堆的纸箱,Tucker在旁边玩玩具车,当他用箱子制作玩具车的斜坡时,他有了一个主意。【续写建议】第一段:由本段的提示语可知,Tucker和Paul开始制造他们的人工“滑雪道”。因此,本段可主要描写兄弟二人合力制造“滑雪道”的过程。本段结尾处可提及“滑雪道”制造成功以及Tucker准备滑下来,以便与第二段的提示语相呼应。第二段:由本段的提示语可知,Tucker乘雪橇滑下斜坡。那么,本段可主要描写Tucker与Paul滑雪橇的过程以及他们成功滑下来之后的兴奋之情。结尾处可写他们对在真正的雪道上滑雪橇的期待,甚至可以描写他们玩着玩着天就下起了雪,这样便可与上文父亲说过的话相呼应。One possible versionAn hour later,though sweating from exhaustion,Tucker and Paul began to work ontheir artificial ski run.They had lined pieces of brown cardboard boxes,one after the other,up the hillside,and taped them together until they had a ramp.It ran from the top of thehillside,past the pine trees,and down to the middle of the backyard.Tucker placed his sledin place,took a deep breath and waited for Paul to give him a push."Ready,go!"Paulcalled out as he pushed Tucker down the hillside.Tucker screamed as the sled raced down the slope,faster and faster.Excited andlaughing,Tucker flew through the air and landed at the end of the ramp.He jumped to hisfeet and raced back up the hillside with his sled."Your turn!"He gave the sled to Paul andPaul grabbed the sled and sped off down the hillside,laughing and yelling.As the daylightfinally faded away,it began to snow."What a timely snow!"Tucker smiled.62023届高三“一起考”大联考(模拟三)·英语参考答案