全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
导语:本文是一篇记叙文,属于“人与社会”主题语境。作者和来自英国的Sophia在网上建立了深厚的友谊,她们共同面对挑战,给彼此带来了积极的影响。1.D。根据下文可知,她们逐渐对彼此熟悉”起来。3.B。根据下文可知,她们的交谈“自然地继续着。5.D。根据上文.had been fighting with depression for many years.可知,Sophia与作者分享了她的“难事”。6.C。根据语境可知,作者很震惊但同时也很感激Sophia足够信任”她,愿意告诉她那件事。1l.D。根据语境可知,作者与Sophia完全“失去了联系”。13.B。根据上文可知,Sophia在信息中为自己的突然缺席道了歉并进行了解释。14.D。根据上文可知,Sophia的话触动了作者的心,她意识到了她们的联系”对彼此的影响。第6期A4版Keys:(One possible version)写作一招鲜Mr.Black and Mr.Smith used to be neighbours and they had enjoyed a good relationshipuntil Mr.Black moved to Australia with his family three years agoLast week,Mr.Smith heard that Mr.Black returned.They hadn't seen each other forthree years,so Mr.Smith went to visit Mr.Black,asking him if they could have dinnertogether.Mr.Black agreed and said he wanted to go to the restaurant where they used to havedinner together.Entering the restaurant at about six,Mr.Smith saw Mr.Black standing in the hall withseveral waiters around him.Mr.Smith walked up to them and heard the waiters calling Mr.Black "Boss".Seeing Mr.Smith was puzzled,Mr.Black told him that he had bought therestaurant.佳句仿写1.No matter where life takes us or what challenges we may face,our connection will never bebroken.2.we should not throw the baby out with the bathwater and give up the entire platform3.What if the only means of achieving happiness was making money?2/2
本文标签: