2024年全国100所名校AB测试示范卷高三24·G3AB·英语-R-必考-QG 英语(一)答案
1.根据续写第一段的首句可知,作者慢慢地走第二节向那位女孩,并不知道应该跟女孩说些什么。作参考答案One possible version:写者把汤端给女孩了吗?她们之间有什么交流吗?Slowly,I walked toward the girl and didn't knowwhat I should say to her.Just when I wanted to turn女孩的神情有什么变化吗?这次的经历对作者有什么影响?本段可围绕这些内容展开叙述。around,the girl said,"Hi!You can eat your soup here2.根据续写第二段的首句可知,作者告诉爷爷by me!""No!I'm a volunteer.I brought this for you,"自己还想去那里,把自己的一些衣服送给那个女I explained.I put the bowl of soup down in front of herand quickly walked back to Grandpa.While serving孩。爷爷有何反应?作者的母亲同意作者的做法others food,I looked back at the girl.She was rocking吗?作者把衣服送给女孩了吗?女孩有何反应?again with that same sad look.After returning home,作者有何感悟?本段可围绕这些内容展开叙述。just couldn't forget about that poor girl.One possible version:参考Slowly,I walked toward the girl and didn't know参"I want to do Give-back Time with you again andwhat I should say to her.Just when I wanted togive that girl some of my clothes,I told Grandpa."I'mpleased,"Grandpa said.I told my mom what I wanted to案turn around,the girl said,"Hi!You can eat yoursoup here by me!""No!I'm a volunteer.I broughtdo.She thought that was a wonderful idea.Then,I busilypicked out the clothes that could suit the girl.On Sundaythis for you,"I explained.I put the bowl of soup案when we went to the Family Togetherness Home again,Idown in front of her and quickly walked back towalked toward the girl and handed her the bag of clothesGrandpa.While serving others food,I looked backLearning what were inside,she smiled and said,"Thankat the girl.She was rocking again with that sameyou!"After that day,I visited her a few times and sawsad look.After returning home,I just couldn'tshe wore my clothes.That summer,I understood oneforget about that poor girl.should be glad about what she already had.参"I want to do Give-back Time with you again andgive that girl some of my clothes,"I told Grandpa."I'm pleased,"Grandpa said.I told my mom what Iwanted to do.She thought that was a wonderful idea.答案Then,I busily picked out the clothes that could suitthe girl.On Sunday,when we went to the FamilyTogetherness Home again,I walked toward the girland handed her the bag of clothes.Learning whatwere inside,she smiled and said,"Thank you!"Afterthat day,I visited her a few times and saw she woremy clothes.That summer,I understood one should beglad about what she already had.第2期1-5 DCBCA6-10 ABCDB考答案11-15 DACAD16-20 EGAFD21-25 BCBCA26-30 DBACB31-35 DADCA36.luckily37.caring38.anxiety39.to give40.offering41.that/which42.caught43.of/about44.was designed45,the第一节参One possible version:考答案Dear classmates,I'm honored to have a chance to share with you myideas about how to adapt to senior high school life quickly.First,it is wise to develop a pleasant relationshipwith others,which helps us enjoy a better life in school.What's more,joining in some after-class activities isa good way to make friends and challenge ourselvesFinally,when we run into trouble,we'd better turn to ourkind teachers for help.I sincerely hope my suggestions will be of help toyou.Wish you all the best.10
本文标签:
临门一卷QG-XK答案
示范答案