[阳光启学]2024届全国统一考试标准模拟信息卷(一)1英语LL答案

[阳光启学]2024届全国统一考试标准模拟信息卷(一)1英语LL答案正在持续更新,本期2024衡中同卷单元卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年全国高考信息模拟试卷二英语答案
    2、2024年高考信息模拟卷四英语
    3、2024年全国高考信息模拟卷二英语
    4、2024年全国高考信息模拟试卷四
    5、2024年高考课标全国模拟仿真卷四英语
    6、2024年全国高考信息模拟试卷一英语
    7、2024年全国高考信息模拟试卷(四)英语
    8、2024年全国高考信息模拟试卷一英语
    9、2024年全国高考信息模拟试卷(五)英语答案
    10、2024年全国高考信息模拟试卷三英语答案
when no one noticed.At first,my mom seemed very confused about what I was telling her,but then she realized.My momscolded my brother and sister,"You better stop teasing your little brother!"Little brother!That's exactly what I was.Thatreally got my blood boiling!Secretly,I decided,"I'll show them what a little kid can do!"注意:1.续写词数应为150左右:2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。Paragraph 1:That afternoon,I took the dog and sneaked into the bathroom.Paragraph 2:I thought my mom would punish me,but she was just standing there and laughing.浙江省四校(杭州二中、温州中学、绍兴一中、金华一中)2024届高三第一次联考解析1-5 BCAAC 6-10 CCBCA 11-15 ABBAB 16-20 BBCCA21-23 CAA 24-27 DBCA 28-31 DBDB 32-35 CADB 36-40 ADGEC41-45 CACAD 46-50 ACBCA 51-55 BCDDD56.held 57.winner 58.was inspired 59.talented 60.to balance 61.although/though 62.of 63.the 64.annually 65which应用文Dear James.Good news!The International Students Service Center is organizing a video shooting contest themed "My ChinaSurprise",and I strongly recommend you give it a shot.All foreign students living in China are welcome to share their unexpected adventures,surprising moments and culturalrevelations through the lens.There are no strict restrictions on the topics,allowing participants ample freedom to capturewhatever they find captivating and intriguing.Submission is open until Jan.15th,2024,and there are very exciting prizesawaiting the winners.Considering your colorful life,singular creativity and considerable expertise in photography,your videowill definitely make a very competitive entry.I'm looking forward to your excellent performance in the contest!Best wishes!Yours,Li Hua续写That afternoon,I took the dog and sneaked into the bathroom."I'm going to give you a bath!"I announced.One-Eyedlooked at me strangely,obviously not understanding what I was saying.I took my sister's shampoo and poured the wholebottle into the bathtub.Then I coaxed the dog in and started scrubbing the dirt off him with our towels.However,thingsquickly got messy.Soap and water splashed everywhere;bubbles floated like tiny,soapy snowflakes.One-Eyed shookhimself vigorously and barked excitedly,soon turning the bathroom into a wet battleground.It should have been my secretmission,but now,it turned into a disaster!Panicking,I ran out to seek help,only to find my mom at the doorI thought my mom would punish me,but she was just standing there and laughing."Well,well,what do we have here?"she chuckled,wiping away tears of laughter.I stammered,admitting everything.Instead of scolding me,she bent down andgave me a gentle hug,"I knew you just want to help."Straightening up,she suggested,"Now shall we clean up the messtogether,young man?""Yes,ma'am!"I nodded.Even though we never actually had a conversation about my being theyoungest,I think Mom understood I was trying to make my own place in our family.Bathing the dog might not sound like aDeclaration of Independence,but for a six-year-old,well,it was my best shot!部分试题详解文章主要介绍了塞舌尔作为一个潜水胜地的优势和吸引力,包括无人居住的岛屿、丰富的海洋生物和珊瑚礁,以及壮观的沉船景观。21.C"With more than 100 islands,most of which are uninhabited,and a relatively small amount of touristsimpacting the oceans and beaches'"它拥有相对较少有人居住的岛屿。这意味着影响海洋和海滩的游客较少,使得潜水点更加原始和未受干扰。22.A Because of the medium-to-strong current and depth,it's for divers with advanced open water cert.They'll be able to swim around the wreck's propellers,penetrate the frame,and likely see reef sharks and the occasional bullshark."只有A选项能看见沉船符合题意。23.A原文对A选项描述为"Advanced divers can do drift dives in a channel with a chance of seeing sharks,whilebeginners can stay closer to the reefs,checking the various species of marine life in the Indian Ocean off their must-see list."符合题意,B选项"it's for divers with advanced open water cert'"不适合初学者,C选项"there's rarely a current,.it's veryshallow"比较适合初学者,D选项"The shallow,protected area of ocean'"说明这是浅水区,只适合初学者。B文章主要讲述了额外鞋带孔的作用以及介绍了“脚跟锁定”方法,旨在防止脚后跟处的水泡产生,同时也涉及了脚部健康和家庭教育方面的内容。24.D"In fact,it has a genius purpose that will make your sneakers a lot more comfortable "It's there to stopblisters from forming,."especially on the back of the heels"可知答案选D阻止水泡形成。6/9
本文标签: