河南初中2024年九年级抽测试卷(6月)答案(英语)
    本文从以下几个角度介绍。
- 
1、2024—2024河南九年级考试
 
2、河南省2023-2024学年度九年级期末检测卷英语
3、河南省九年级英语试卷2024
4、河南省2023-2024学年度九年级期末考试
5、2024至2024河南九年级期末考试
6、河南省2024年九年级中招模拟试题
7、河南省九年级期末试卷2024
8、河南省2024到2024英语九年级
9、河南省2024中考试卷九年级
10、河南省2024~2024学年度九年级期中检测卷
    大单元学三步一体高效训练讲评22.What do the four person have in common?记A.They achieved success late in life.B.They stayed physically active when they were old.C.They earned much money for their familyD.They were considered talented at an early age.23.Who published his or her first works at the age of 97?A.Ingalls Wilder.B.Grandma Moses.C.Gladys Burrill.D.Harry Bernstein.【答案与解析】本文主要介绍四个大器晚成的人。21.D根据第二个人物介绍中的At the age of 12,she began to work as a live-in housekeeper可推断,Grandma Moses很小就开始工作了。22.A根据文章可知,这四个人物都在晚年的时候取得成功。==。--。。。。。==---”423.D根据最后一段可知,Harry Bernstein出生于1910年,2007年他出版第一本书时已经97岁了。bA lovely dog earned fame for her incredible rescue of a young Rhode Island boy and ended upproving just how special she really was.The shelter staff had considered Ruby can't be adopted or controlled due to her high energy.Five different families returned her to the shelter.The shelter workers intuitively (knewthe local police's search and rescue department would be a great fit for Ruby,where officers wouldmake great use of her intelligence and energy.They reached out to the state police,who agreed togive Ruby a chance,and Corporal Daniel O'Neil became her handler.Ruby's long-time handler,Corporal Daniel,felt like having a close relationship with her.Heknew Ruby needed a task to focus her energy.Daniel trained Ruby for a year and a half-muchlonger than others-but he never gave up on her.In 2011,Ruby became a certified K-9 trooper)Six years later,she earned hero status for her incredible rescue of a local missing boy."We got a call from Gloucester Police Department stating there was a missing boy,"Danielrecalled the day of Ruby's heroic rescue."And we just went out and started searching."Hours intosearch,Ruby ran away from the group and ran down a hill.Daniel followed Ruby down the hill andsaw her bending over the missing boy on the ground.The boy had hit his head and suffered a seriousinjury.Daniel informed the boy's mother,Pat Inman,that they had found her son alive.He laterdescribed to her how the department's K-9 trooper had located her son.Pat shared with Daniel thatshe had once worked at the local animal shelter,and she remembered one dog there who had becomea police dog later.She said the dog's name was Ruby."I loved her.She was the sweetest thing,Pat told Daniel.24.Why did five families return Ruby to the local shelter?A.She didn't like to be adopted.B.It's hard to adopt or control her.C.She had an important task to carry out.D.She had become a certified K-9 trooper.25.How long did Corporal Daniel O'Neil train Ruby?A.Six months.B.Fifteen months.C.Twelve months.D.Eighteen months.25ZCYK·英语-R-选择性必修第一册-G DONG
    
            本文标签: