[天一大联考]2023-2024学年安徽高二(下)期末质量检测英语答案
本文从以下几个角度介绍。
-
1、安徽省天一大联考2024高二期末
2、安徽天一大联考答案2023-2024高二
3、安徽省天一大联考2024高二下学期语文
4、2024安徽天一大联考答案公布网
5、安徽2024天一大联考最新答案
6、2023-2024天一大联考高二阶段性测试三英语
7、安徽天一大联考2024高二下学期
8、2023-2024天一大联考安徽省高二
9、天一大联考安徽省2023-2024学年
10、天一大联考安徽省2023-2024学年(下)高一年级期中考试
One possible version:After everyone had sung "Happy Birthday"to Grandfather,he cut the cake.When the guestsbegan eating the cake,I saw strange and funny expressions on their faces.Since I had no ideawhat was going on,I took a slice of cake and tasted it.I was astonished to find that it actuallytasted salty!I had mistakenly used salt instead of sugar in the cake.I felt bad about my sillymistake.I had never been so embarrassed in my entire life!I was so ashamed that I wished thefloor would open up and swallow me.Grandfather told the guests to stop eating the cake,since it was a failure.I then explained toeveryone my terrible mistake and apologized to them.Some of the children present laughed atme,but most of the adults comforted me.Luckily,there was a bakery not far away and Fatherwent out to purchase a ready-made birthday cake.I was thankful that everybody got to eat anormal cake after all.I could only pray that I would not make the same mistake in the future andavoid going through the embarrassing experience again.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章介绍了四个可进行物物交换的网站。21.D。理解具体信息。根据Gumtree Swap Shop部分中的You can swap everything from carsto phones to trading cards and more可知,在Gumtree Swap Shop,你可以交换各种东西,包括汽车、手机、交易卡等。22.B。理解具体信息。根据Vinted部分中的Look for items with a swap symbol,which meansthe seller is open to swapping可知,Vinted主要用于买卖衣服,但也可以交换物品,用户可以寻找带有交换符号的物品,这意味着卖家愿意交换。23.C。理解具体信息。根据Freecycle部分中的Technically this one isn't a swapping websiteyou don't have to part with any of your belongings to get free stuff可知,严格来说,Freecycle并不是一个交换网站,但它比交换网站更好,因为用户不必为了获得免费物品而放弃自已的任何物品,即用户可以免费获得一些物品。【词汇链接】worth sb's while(the last para.:对某人有好处;值得B篇主题语境:人与社会一一文化本文是记叙文。作者无法像母亲那样做出美味的土豆饼,她担心光明节吃土豆饼的传统会在她这里慢慢丧失。后来女儿帮助她改进制作方法,做出了美味的土豆饼,传承了家庭传统。24.A。理解具体信息。根据第一段中的My mother must have known that getting my helpwould keep me from begging her to make potato pancakes for other occasions可知,母亲让作者帮忙是为了避免作者在其他时候求她做土豆饼。25.C。推断。第三段中女儿对作者做土豆饼提出了一些建议,包括从土豆混合物中挤出更多的水、用食品加工机研磨土豆、不要把过多土豆混合物放进一个锅里,这些正是作者无法做出完美土豆饼的原因。故可推知作者做的土豆饼不好吃,其中一个原因可能是她的土豆混合物水分过多。26.B。推断。根据最后一段中的I took a bite of my daughter''s latke.My mouth filled with thecrunch of a well-fried potato pancake.This was the latke I had been waiting for;just like Mom
本文标签: