炎德英才大联考雅礼中学2025届高三月考试卷(二)英语答案

炎德英才大联考雅礼中学2025届高三月考试卷(二)英语答案正在持续更新,本期2024衡中同卷单元卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。 第二节阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。One possible version:I was on my way to the Examination Centre for my college entranceexam.It was the morning of the first day of the exam.I was pretty nervousThe date of the result of the exam to beand I had to walk 100 yards as the exam hall was inside a huge campus.Ihad just crossed a few yards when someone called me.I looked behind andannounced was just a day away.I was quitesaw an old man,who could be in his late sixties.Though his face lookednervous,though I thought I had done well on thewrinkled(有皱纹的)as if he had experienced the ups and downs of life,heexam.When the day finally came,I anxiouslywas in good health.He asked me where the exam hall was.I told him thathe could follow me as I was going in the same direction.checked my grades on the website.I jumped forWe talked for a while.He was named Pual Rao,whose voice waspleasure when I saw I had received 91%of thecalm and friendly and what amazed me most was that I heard that he wouldattend the college entrance exam,too!It was nearly time for our exams topossible points.My parents were happy for mestart,:we went to our respective(各自的)exam halls.The exam went fine,as well and expressed their pride.I felt that myand I walked out of the exam hall happily.To my surprise,I met Mr Raoefforts of almost ten years had finally paid off.again.I suddenly remembered Mr Rao and was curiousabout his exam results.I called him.He answered“Hi,Mr Rao!How was your exam?"Iasked.“Okay,”he replied.Whythe phone immediately.I told him about my examha taeeo e grduac molresults when he inquired about them.Then I askedbecause of heavy family burden ()Now my children all have theirhim,and he told me that he had gained 90%ofown family;so I just have a feeling that I should go to college no matterhow old I am."marks.We congratulated each other.Meanwhile,We chatted openly and honestly.We discussed many questions andwe agreed to go to the same college and study thelearned a lot about each other.It happened that we had the same hobbiesand liked the same major.We had a nice conversation.It seemed as if I hadsame major.I considered it a good coincidence thata new friend.We made a promise to tell each other the exam results afterwe met,and I was confident that his commitmentthey were announced (and we exchanged phone numbers before weto continual learning would encourage me to worksaid goodbye.9tirelessly toward my goal.注意:本1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式作答。第4版The date of the result of the exam to be余【小试牛刀】1.was in no moodannounced was just a day away.参2.had ants in his pants考3.was getting on my nervesI suddenly remembered Mr Rao and was4.It bothers me thatcurious about his exam results.答案5.remained in low spirits度康【写作提示】在前往考试中心参加大学入学考试的路上,作者遇到了一位老人。在与老人的交谈中,作者得知老人名叫PualRao,也是来参加大学入学考试的,这让作者很惊讶。之后,两人便去各自的考场参加考试了。走出考场后,作者再次和老人相遇了。通过这次交谈,作者得知老人在这么大的年纪参加大学入学考试的原因,并发现自己和老人有相同的兴趣爱好,喜欢的专业也一样。临别之际,双方交换了电话号码,并约定要将考试结果告知彼此。1.根据续写第一段的首句可知,距离考试结果公布的日期只有一天了。作者内心有何感受?查分的时候,作者感受如何?得知分数后,作者有何反应?家人又有何反应?本段可围绕这些内容展开叙述。2.根据续写第二段的首句可知,作者突然想起了MIr Rao,对他的考试成绩很好奇。作者接下来会怎么做?得知彼此的分数后,两人有何反应?这次偶遇的经历对作者有何影响?本段可围绕这些内容展开叙述。6
本文标签: