高三2025届U18联盟校月考(一)1英语答案

高三2025届U18联盟校月考(一)1英语答案正在持续更新,本期2024衡中同卷单元卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024学年第二学期9+1高中联盟期中考英语
    2、2024高联二试答案
    3、2024十五校联考英语
    4、2023-2024学年第二学期五月联考卷高三英语
    5、2023-202418年高联答案
    6、2024年高三5月大联考英语
    7、2024级高三校级联合考试
    8、15校联考2024第二次
    9、2024高联二试
    10、2024年高联二试
团GLOBAL ENGLS团A4二、抓住原文伏笔并进行照应若美花报社ClueForeshadowing助EARNING ENGLISH续写写Eighteenold Robert was bomHe looked out into the crowd,searehing救for the old man who had believed inhim from the start.There was something in his voice新课程高二课标The audience listened in awethat charmed everyone.(选择性必修2)第19期指导was soYears later,Robert beeame a famoussingerA4版singer in the futureA4【任务呈现】A4版阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之三、预测构成一篇完整的短文版根据续写第一段的首句可知,这位善良的老人每天都来读后续写写Eighteen-year-old Robert was born with an excellent musical gift.指导Robert。由此可知,本段主要围绕“老人指导Robertf作There was something in his voice that charmed everyone.His familywas not well-off and his parents had no money to send him to music曲以及Roberti认真学、积极备赛”等内容展开续写。我们classes.But on his own,Robert learned to play the guitar.His voice人救可以尝试提出以下问题:人was so soft and beautiful that he dreamed of becoming a singer in thefuture.人1.What did the old man and Robert do in the following指导One day when he was walking home through the college corridor,days?(推进情节)he glanced at the notice board and knew there would be a music2.Did Robert finally succeed in composing a new piece ofcompetition at the college.He was excited and decided to take part."How do I find a peaceful place to compose a song?"While he wasmusic?(推进情节)struggling with this problem,he saw an ad for an apartment to rent3.How did Robert feel about the upcoming competitior(推进情节并衔接第二段首句)A4He dialed the numbern the ad and the old landlord(房东)told himA4版fat waatt 600 dollaars a moonth.The rent was toohigh;Robewhether he could pay half,and then pay the rest版根据续写第二段的首句可知,Robert自信地走向舞台。without a deposit ()To his surprise,the old man agreed.读Robert moved to the flat with his guitar and played songs every读由此可知,本段主要围绕“RobertE的演出过程”展开续写。助day.Many days passed,yet he didn't write even a single line of hisnew song.With only one week left,he was totally depressed.Suddenly助我们可以尝试提出以下问题:人救he heard a knock on the door and went to answer it.It was hisled by1.What was the audience's reaction to Robert's写landlord.Robert wthegentleman's visit when he spoke.pstairs.ctually,I'm heari“Yeah,ng musicperformance?(推进情节)m preparing for a competit2.How did the old man feel about Robert'snelod少(旋律)was too monotonous(单调的).But if you don't mind,can I help you?"Robert was surprised that the old man was so frankperformance?(推进情节)with him.He nodded in agreement.The old man took the guitar andplayed a beautiful piece.Robert stared at him in shock.He had never3.Did Robert finally achieve his dream of becoming aheard such a beautiful song ever before.To Robert's amazement ifsinger?(结尾)turned out that the old man was a retired music professor.度A4A4【范例展示】注意:版(①)续写词数应为150个左右;版From then on,the kind old gentleman came to teach(2)请按如下格式作答。Robert every day.He guided Robert through thecomplicated parts of composition and the subtle differencesFrom then on,the kind old gentleman came toof musical expression.Robert eagerly absorbed everyteach Robert every day.写lesson,and his admiration for the old man grew with each人人写passing day.They spent several days together,refiningmelodies and shaping lyrics.Finally,a perfect piece ofThe next day when his turn came,Robert walkedmusic was created.Robert beamed with happiness,onto the stage confidently.knowing that without the old man's help,he could neverhave created such a masterpiece.He looked forward to themusic competition the next day.A4版写作思路分析4版The next day when his turn came,Robert walked onto一、文本分析the stage confidently.The audience listened in awe,助后续本文的语篇类型是记叙文,讲述的故事是:Robert具有出色的音乐天赋。他靠自己的努力,学会了弹吉他。后续captivated by the purity and emotion of Robert's voiceWhen he finished,the hall erupted into applause.Surely,写他的嗓音柔美动听,深深地吸引着每一个人。一天,当Robert won first place.He looked out into the crowd,人人searching for the old man who had believed in him from作他路过公告栏时,得知学校即将举办一场音乐比赛,他决定报名参加。为了这次比赛,Robert特意租了一间安the start.In the front row sat the old music professor,his静的公寓来作曲。然而,一连数日,他毫无头绪。这时,eyes sparkling with pride and joy.They locked eyes,房东主动提出帮忙。sharing a moment of unspoken gratitude andunderstanding.Years later,Robert became a famous singe
本文标签: