国考1号4(第4套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(三)3英语试题

国考1号4(第4套)高中2025届毕业班基础知识滚动测试(三)3英语试题正在持续更新,本期2024衡中同卷单元卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024国考1号4英语答案解析
    2、2023-2024国考1号4答案
    3、国考1号4英语答案2024
    4、国考一号4答案2024
    5、国考一号2024英语答案4
    6、2023-2024国考一号四英语答案
    7、国考一号4英语答案2024
    8、2023-2024国考1号4英语答案
    9、2024国考1号4英语答案
neighboringNevis.THE PRIZEroom at ParkHyattdoubleenjoyseven-night stayguestwilflightsThe winner and aBritish AirwayAcludes returnEconoron a room-onlbasis. The prizeStKittsperatorInspiringTravelin St Kitts.The touroort transfersfrom Gatwickand return airthe go(礼宾)service and 24/7 support whileoffers concierge-styleTO ENTERnatgeotv.com/uk/competitionsuesticonlineAnswer the followingKITTS?FORTRESSONOFTHEJNESCO-LISTEDWHAT'STHENAMEresident andaged 18oraUKcloses on 31 March 2024.The winner mustCompetitionoverboutdestination?Whatknowgolden.A.The colour of the beaches is attractivethrillingadventureof zippinglineB.Guestscanexperience athe isiand.Kitts ChristopheHarbour is far fromC.ParkHyatt Stsunset viewthere.D.Travelersscan admire the most amazingincluded inprize?22.Which isdoubleroom atParkHyattStKitts.A.Asevenight stay in aBDailymeals during thestayat ParkHyattKitts.SC.Concierge-style service and 24/7 support.British Airways flights fromGatwickD.Roundtripeconomywho has the qualification to win?23.Accordingthe passage,interested in thenatural scenery.A.Tom,anAmericana Chinese teenagerwho loves traveiling.B.Jerry,C.Lucy,signeduppon 1 April,4.D.RebacaBWerner,is breakinga newpathwhencomes to theA13-year-olboyJonathanThe boyin Troop506hasgot anunusualScout子军)slogan"Doa GoodTurnDailyhighrankfor someonethat age.fallto raisemoney.2019,JonathanLikemanytroops,506sellspopcorneachInaskidswho'dmade$1,800more insreceivedLegoasreward."IwatchedalesreallyantedthatLegoset,"says.heThe nextyear, he earnedLegosBut Troop506 doesn'tjustgive outLegohissets.高三英语试题第4页(共12页)
本文标签: