陕西省高一2024-2025学年度第一学期阶段性学习效果评估(二)2英语(人民教育)答案
3.A。根据下文.and futures..及语境可知,所有的无花果都很漂亮,有着可能性和未来。4.D。根据上文I desired each one of them,but choosing one可知,Esther想要所有的无花果,但桃选出一个意味着要“失去”其他的。8.D。根据上文内容可知,作者的教授告诉作者她不需要像Esther那样“等”到最后。11.B。根据上文I got my professor's words.可知,作者认为这一“认识让她松了口气。l2.D。根据下文..a lot were uncertain choices.可知,作者认为自己生命中仅有一些选择有着明显的对错。14.A。根据语境可知,作者认为我们可以“反思”自己的成功与失败。第17期A4版Keys:(One possible version)写作一招鲜Dear Sir/Madam,I am Li Hua,an exchange student from China.I'm writing to suggest adding some new bookswritten in Chinese to our school library.Reading is a good way for students to improve their studies and learn about the world.However,there are only a few books written in Chinese in our school library.The lack of suchbooks may cause students'lack of knowledge in the field.So I recommend buying some Chinesebooks on different topics,which will help students have a better understanding of Chinese culture.I would appreciate it if you could take my recommendation into consideration.Yours truly,Li Hua佳句仿写1.There are more good opportunities in store for you if you work hard and stay determined.2.She was on the point of finishing the final details of her painting when she ran out of paints.3.causing me to get a little wet,but I quickly righted it and continued walking in the rain
本文标签: