[内蒙古赤峰1120]赤峰市高三年级11·20模拟考试(2024.11)英语试题
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024赤峰市高三1.30模拟考试试题英语
2、2024年赤峰市高三1.30
3、2023-2024赤峰市高三130考试题英语
4、赤峰市2024高三一模
5、2024赤峰市高三130模拟考试试题
6、2023-2024赤峰市高三1.30模拟考试试题答案
7、2024年赤峰市高三1.30质量检测
8、2024年赤峰高三3.20
9、赤峰市2024高三1.30
10、2024内蒙古赤峰市高三一模
(八)1.C推理判断题。根据第—个小标题下面的第二条"At Camden LockMarketyoucan findfoodstalls(货摊)offering food from all over the world. as well as handmade jewelry, second-hand clothing, books. and other2.A 细节理解题。根据第-个小标题下面的第三条as here youwill lind a variety of specialty shops,andcountlcss bars and rcstaurants可知答案。3.D推理判断题。根据第二个小标题上面一段中的“NoCamdenTownphoto...CamdenHighStreet”可推出答案。1~8ADFGB9.A即使眼前(insight)没有顾客、所有的仟务都已经完成。10.D我要站得挺直(upright),共至连椅子都不允许碰。11.C我和同事们经常私下抱怨(complaints)。12.B我们甚至认为,时不时地休息一下会让我们整体上工作更富有成效(productive)。13.A特别是在午餐和晚餐的高峰之间有足够的空闲时间(time)。14.C但我的老板解释说,如果人们走进来,看到有些员工不工作,他们就会对我们的餐厅产生不好的印象(impression).15.B他并不是唯一一个相信(bclicving)有些内在的东西值得努力的人。16.D在一项研究中,研究人员报告了一系列研究,表明许多人将道德价值(value)归因于努力。17.D美国、韩国和法国的人认为(considcrcd),即使(cvcnthough)额外的努力并没有生产出更多或更高质量的产品,但工作更努力的员工也更有道德。18.B解析见上题。19.A他们还认为那些努力(struggled)完成任务的人比那些没费太多精力取得相同结果的人更优秀。20.C努力可能是承诺和良好态度的标志(sign)。21.D那些对一项事业更投入的人更愿意(willing)为此付出努力。22.B所以,让我们认真(scriously)对待我们所做的任何事情,因为如果我们不投入,我们就不会有任何收获(gains).23.A解析见上题。24.1he 25.is 26.abandoned 27.had been 28.with 29.where 30.cooperation 31.persuasive32.Topromote 33.collectively第一节One possible version:Deareditor,Iam writing to express my support for the protection of traditional villages, which, I think, are a crucialcontribute to boosting the regional economy. We can also have a good understanding of local cultures andpracticcs in the old daysTo better protect these villages, I propose that special regulations be established、 like limiting newconstruction and preserving the existing buildings. It is equally significant to encourage local villagers toparticipate in the preservation work by promoting traditional handicrafts and traditional culural activities Inaddition, local governments can call on volunteers to take part in the activity.I would apprcciate it if my advice could be taken into serious consideration.Yours sincercly.Li Hua第二节One possible version:"Oh,I am so forlunale," said Karl,But he asked his dad,"My uncle? But Dad,you never told me abouthim.""That is right.He's a distant unclcLet's not get into detail.You nccdn't worry because you wil get alarge sum of money from him soon. It will help solve your problems.Now, go to sleep peacefully,"Fred saidand then he hung up the phone, Hearing that,Karl felt relieved and hopeful A week later,Karl indeed got ahuge amount of money He paid of all his debts with the money and then decided to go back to visit his father.On his reay back home,Karl was wondering hore his falher ruas.However,when Karl arrived at Fred's【题型专练A·英语参考答案第8页(共10页)】
本文标签: