[智慧上进]2026届高三总复习双向达标月考调研卷(一)1英语ⅡA答案

[智慧上进]2026届高三总复习双向达标月考调研卷(一)1英语ⅡA答案正在持续更新,本期2024衡中同卷单元卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024智慧上进高三双向达标月考调研卷二答案
    2、2023-2024智慧上进高三双向达标月考调研卷英语二
    3、2023-2024智慧上进高三双向达标月考调研卷答案英语二
    4、智慧上进高三双向达标月考调研卷答案2024英语
    5、智慧上进2024高三双向达标月考调研卷答案
    6、2023-2024智慧上进高三双向达标月考调研卷二
    7、智慧上进高三双向达标月考调研卷答案2024
    8、2023-2024智慧上进高三双向达标月考调研卷三答案
    9、2023-2024智慧上进高三双向达标月考调研卷答案三
    10、2023-2024智慧上进高三双向达标月考调研卷三
To make things more complex,srthes number of English-speakers born outside rthetraditional English-speaking countries grows every day and it is becoming not just a usefulsecond language, but a native one there. Already it is easy to find children in northern Europewho speak as though they come from America because they have been watching Hollywoodfilms and TV programs, along with music, gaming and social media.ri J nesol2290200Indian English-speakers to avoid Indianisms such as “What is your good name?" for “What is , a , years. " A guide to avoiding Europeanisms has long existed in European Union institutions to s se ne, n , n e ss dswords but their own grammar to the language they learn. “I am working here for years. " is amistake today, but it is not hard to imagine it becoming standard in the future in India. If thisdisturbs you, remember that this text is written in a language that was a mixture of French,Latin and others until it became an unrecognizably different tongue. No language has ever reached more speakers than English. It is hard to predict how theywill change it, but it is easy to rule out the possibility that they will not change it at all. Butyou can take comfort in the fact that such changes usually happen too slowly to affectcomprehension in a single lifetimie.答案解析网A. The influence of the English-speaking countries.答案解析网B. The widespread use of English outside Britain. 答案解析网EM6CgUI2OjAGbiC. The popularity of Hollywood films and TV programs. 答案解析网obsol boog AO D. The increasing importance of the European Union. 答案解析网长赔二第5. What is the author's prediction about the Indianisms? 答案解析网中一果文盛面宾B. They will be accepted as standards by other countries. 答案解析网C. They will be considered grammatically correct in India. 答案解析网 D. They will become a different language in the near future. 答案解析网I01IbA6. What does the author most likely want to tell us in the last paragraph?IA. It is unavoidable for English to change over time. 答案解析网B. English has been influenced by different languages,ioahTIWC. English might be unrecognizable in one generation.答案解析网d1i hnAD. It is important to keep English from foreign influences.答案解析网7. What is the author's purpose in writing the text? 答案解析网A. To argue against the necessity of standard English. 答案解析网PLCIHCO B. To show his opinion on the changes of English.答案解析网noC. To explain the causes behind language changes.答案解析网D. To call for more strict standards for English teaching. 答案解析网第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)答案解析网阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。答案解析网1d91loSocrates, the practical philosopher, never wrote a business management book. But if hedid,it would read something like this:答案解析网os1 1ofAll success begins with wonder.sThe same holds true for all businesses. Wonder isn't【2026届高考考点滚动提升卷·英语(十六)第2页(共4页)】
本文标签: