河南省2025-2026学年第一学期学情质量评估一(九年级)英语答案正在持续更新,本期2024衡中同卷单元卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、河南省2023-2024学年第一学期教学质量检测九年级英语
2、河南省2023-2024学年度九年级期末检测卷英语
3、河南省2024到2024英语九年级
4、2024河南省九年级学业水平考试仿真试卷a英语
5、河南省九年级英语试卷2024
6、河南省2023-2024学年度九年级期末考试
7、河南省2023-2024学年第二学期教学质量检测一
8、河南省2023-2024学年度九年级期中测试卷
9、河南省2024至2024学年第一学期教学质量检测二
10、河南省2024一2024学年第一学期教学质量检测二
英语答案)
课后扩展www.xyybs.com······主题阅读www.xyybs.com······真正珍贵的不仅是物品本身,更是它为我们生阅读理解活带来的改变。你校英文报正在进行主题为Myeverydayhelper的征文活动,生活中,哪件物品是(A) 1.What does David do when his alarm clock rings?你最离不开的帮手?写一篇60词左右的短文介绍A.He gets up quickly.B.He goes back to sleep.下吧!要点提示:C.He turns off thelight.D.He makes the sound louder.1.Whatdoesitlooklike?2.What can it do?答案解析:细节理解题。根据David部分第三句可知,3.Why do you like it?闹钟响时他会立刻起床。故A选项正确。课后扩展www.xyybs.com·····.主题阅读www.xyybs.com·····.Onepossibleversion:B)2.WhenHelen's classmatesforget theirumbrellas,MyeverydayhelpersheMyfavouriteeverydayhelper ismywaterproofwatch.ItA.buys them newumbrellashasa cool blue facewithbig,clearnumbers.ThenumbersB.lets them use herumbrellalightup inthe dark,soIcan alwayssee the time,even atC.helps them call theirparentsnight.D.waitswiththem fortherain tostopThiswatch isvery useful.First,it helps me wake up ontimeeverymorning.Second,becauseit'swaterproof,Ican答案解析:细节理解题。根据Helen部分第四句可wearitwhileswimming.Thankstoit,I'mneverlatefor知,当同学忘记带伞时,她会和同学共用自己的伞classoractivities.故B选项正确。I love mywatchbecause it's like a good friend by my side.主题阅读·人与社会之物品介绍主题阅读www.xyybs.com······P10Theusefulthingsaroundus(O3.Howmany pockets does Tony's school baghave?Noatskeep uswarm,penshelp writeideas,and lamps(电灯)lightupourworld.Theseeverydayhelpersmakeourliveseasier!Nowlet'smeetsomehelpersforstudentlife.A.Two.B. Three.C.Four.D.Five.Myalarmclockwakesmeup(叫醒我)everymorning.Ithasaroundfacewithtworedbuttons(按钮)-onetostopthealarmandonetomakethesoundlouder.Whenitrings(响),I jump out ofbedrightaway.Thanks to it,I'mneverlateforschool!David答案解析:细节理解题。根据Tony部分第四句可知,他的书包共有四个口袋(两个大口袋+一个小口袋+一The umbrellais a great friend onrainy days.My umbrella hasmanybrightcolours.Itkeepstherainoffmelikealittleroof(屋顶)overmy个特殊口袋)。故C选项正确head.When some classmatesforget(忘记)their umbrellas,Ishareminewith them.Wewalktogether and talkunderit.Helen主题阅读www.xyybs.com·.....主题阅读www.xyybs.com·····.D)4.WhydoesAlicecleanherwaterbottleeverynight?Myschoolbagismybesthelper.It'sbluewithacutebear onit.Thesmiling bear alwaysmakes me happy.It haslots of space-twobigA.Theplasticbottleistooold.pockets(袋)formybooks,asmall onefor pens and erasers,andevenaspecialpocketformylunchbox!Every morning,it takes allmy things toB.Hermum tellsher todo that.school.WhenImtired,Irest(倚靠)myheadonit.TonyC.Shewants toshowittoherfriends.D.She can drink safely the next day.Mywaterbottleispink.Ithasa straw(吸管)soIcan drinkeasily.It'svery helpful during P.E.classeswhen we exercise a lot.To keep it答案解析:细节理解题。根据Alice部分第四句可知clean,I wash it every night.I reallylove my water bottle.It helps me她每晚清洁水杯是为了第二天能安全饮用杯中水。故stayhealthe!AliceD选项正确。主题阅读www.xyybs.com主题阅读www.xyybs.comC)5.Whatis themainidea of this text?WORDBANK词汇集锦A.Studentsshould havemanyhelpers atschool.lightup照亮B. Colourful things are more useful for students.helper/helpa(r)/n.帮手;助手C.Simple everydaythings canhelp students a lot.sound/saond/n.声音;响声late/leit/adj.迟到的D.It's importantto sharehelperswith classmates.rainy/reini/adj下雨的答案解析:主旨大意题。全文借助四位学生对闹钟、雨space/speis/n.空间stayhealthy保持健康伞、书包和水瓶等日常物品的描述,阐述了这些看似简单的日常物品对学生有很大的帮助。故C选项正确。4
本文标签: