九师联盟·2026届高三10月教学质量检测(10.29)英语试题
本文从以下几个角度介绍。
-
1、九师联盟2023-2024学年高三10月质量检测英语
2、九师联盟2024十月高三英语
3、九师联盟2023-2024高三10月质量检测答案
4、九师联盟2023-2024高三10月质量检测答案
5、九师联盟2023-2024学年高三10月质量检测
6、九师联盟2023-2024高三2月质量检测英语
7、九师联盟2023-2024学年高三10月质量检测
8、九师联盟2023-2024新高三10月质量检测答案
9、九师联盟2023-2024学年高三10月质量检测巩固卷
10、九师联盟2023-2024高三10月质量检测英语
第二节Onepossibleversion:After a long time, theypulled thekite down and found that thepapers on the tail were gone.Julianlooked at theemptystring,then at Gloria.Shesmiled,pointingto thewhite cloudsmoving slowly in the sky.He nodded,knowingwell what she meant.Gloria's mother calledfrom the door. She turned,waving to Julian with a big smile before going into thehouse.Hepicked up the kite carefully and walked home slowly, his mind full of thoughts abouttomorrow.The nextmorning,Juliangot up early and he couldn't wait to see Gloria again.He ran outsideand saw Gloria standingin front ofherhouse,looking around.When she sawhim,shewavedhappily.He ran over toher.Theywalked to the dandelionfieldnotfar awaytogether.Julianthought of the cartwheel he tried yesterday, planning to have another try later.The sun roseslowly,making theirbackswarm.Everything felt sonice.This summer,with a newfriend byhis side,it seemed to shine brighter than ever before.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一体育本文是应用文。文章介绍了英国8月份举办的四项跑步比赛。21.A。理解具体信息。根据Bramhall RunnersFoodbank5.5K的介绍内容中的all moneyfrom sign-ups goes to Stockport Foodbank, and runners are welcome to bring food donations,益性质的比赛,而其对应的网站为bramhallrunners.niftyentries.com。因此,该网站可能包含帮助有需要人群的信息。22.C。理解具体信息。根据TestWayRelay的介绍内容中的Therouteisnotalwayswellsignpostedsorunnersshouldbecarefulaboutfindingtheirway可知,该比赛的路线标识不完善,参赛者需谨慎认路,其举办地点为Linkenholt,Hampshire。signpost意为“设置路标”。23.B。理解具体信息。根据LDNX的介绍内容中的Aneweventandabigone和youcanexpectasuperbatmospherewithmusic,entertainmentandlotsmoretoenjoy可知,这场比赛不仅规模大,还设置了各种各样的活动。A项描述的是MountEphraim10K的特点,故排除;C项与newevent矛盾,故排除;D项在文中未提及,故排除。
本文标签: