延边州2024年高三质量检测(2024.02)英语试题
本文从以下几个角度介绍。
-
1、延边州2024年高三教学质量检测
2、2024年延边州高三统考
3、延边州2023-2024学年度上学期高一教学质量检测
4、延边州期末考试2024
5、2024年延边州中考试卷
6、延边州2024年和2024年高考人数
7、2023-2024延边高考试卷
8、2024吉林省延边州州统考高三
9、延边州2024年高三教学质量检测语文
10、2023-2024延边州州统考高三
第二节阅读下面材料,根据其内容和所给段四落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Mason and Rebecca's life was filled with joy and四【写作提示】先天失聪的Oliver.上学后封闭自己,觉得自己happiness after their son Oliver was born.They和其他人不一样,不愿意和老师同学们交流。幂never expected that what would happen to themOliver的父母和老师决定在他三天后的六岁生日would be a painful blow.那天做一些事,希望能够帮助解除他的不安全At Oliver's second birthday party,Rebecca感。accidentally dropped a glass bowl.Oliver was just1.根据续写第一段首句可知,三天后,Olivernearby,but he did not turn around or react to the走进教室,发现教室里装饰着气球和彩带。教sound of glass.This alarmed Rebecca.Rebecca室这样装饰是因为Oliverl的生日吗?老师和学生clapped her hands and called out to Oliver from们在哪儿呢?他们会做什么呢?behind,but the little boy never reacted to any sound.The couple immediately took him to the hospital.四Soon they were told Oliver was born deaf.The四2.根据续写第二段首句可知,Oliver看着他的news crushed them.They had no idea that their同学们用手势表演《生日快乐》歌,眼里噙满写son couldn't hear their voices or laughter,as hegiggled and babbled(含糊不清地说)like other写了泪水。他会有什么感想呢?同学们会拥抱babies.OliverF吗?Oliver最终会接受自己的与众不同吗?Oliver的父母会有什么反应呢?Then Oliver began his life with a hearing aid.Four years passed,and it was time to send Oliverto school.Rebecca and Mason often describedhow lovely it would feel to be in a class full offriends.Oliver pictured a fun first day at schoolbut returned home crying that day.When asked what happened,he cried,"I don't wantOne possible version:四to go to school.I have no friends."Rebecca andMason assumed Oliver was just having first-day四Three days later,Oliver entered his classroom andfound it decorated with balloons and streamers.A写jitters(紧张不安),but they were wrong..Their sonbig Happy Birthday banner hung above the board.He was stunned and sat in his chair,wonderingwas suffering from something else altogether,andwhy the class was empty and silent.Suddenly,allthey did not know until a month later.幂his classmates marched inside.They all woreOne day,Rebecca and Mason were called to thecolorful birthday caps and smiled at him.Oliverprincipal's office and were told,"Oliver never talkswas surprised because he had never talked to themto anyone.He never plays with his classmates andbefore.It felt strange when none of them utteredhis teacher,Miss Sophia.He seems scared,but weany sound.There was grave silence,and all Olivercould hear was the wall clock tick.Suddenly,softdon't know what frightens him."Rebecca andmusic played in the background as the childrenMason were worried.Later that day,assembled in groups and staged a small act.Sophia met them and said,"Your son is afraid he isOliver's eyes rose with tears as he watched them四different.He told me he is too shy to communicate四play Happy Birthday in gestures.They hadwith anyone other than his parents.We have to dolearned sign language to surprise the birthday写写boy and make him feel included.The act endedsomething to help him.It could affect him in theas the kids and Miss Sophia circled Oliver andlong run if we don't help him get rid of hisinsecurities."Then,Oliver's parents and Sophiagifted him a flower each.The children gave him abig group hug.That was Oliver's happiest daymade a plan and put it into action on his sixthever.He was no longer insecure about hisbirthday,which arrived three days later.disability and never thought he was different.He注意:felt much loved and wanted.Rebecca and Mason1.续写词数应为150个左右;couldn't help but shed tears of joy seeing their2.请按如下格式作答。little boy run and laugh with all his friends.详见答案解析页、Three days later,Oliver entered his classroom四and found it decorated with balloons andstreamers.是Oliver's eves rose with tears as he watchedthem play Happy Birthday in gestures.9
本文标签: